Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vasastan BK

Följ

Vasastan BK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Vasastan BK
Adress c/o Essevad Torsgatan 63
Postadress 11337 Stockholm
E-post info@vasastanbk.se
Orgnr 802412-1512
Kontonr 739-7516

Om Vasastan BK

Vasastan BK – Vår stadsdel, vår klubb
Vasastan BK bildades på Torsgatan 81 en ljummen vårkväll 2004 av ett kompisgäng för att få spela fotboll tillsammans. Samtliga spelare hade meriter från högre serier och ett bultande hjärta för stadsdelen Vasastan. De första stapplande stegen gjordes på Kristinebergs grusplan i en legendarisk match mot storklubben Samba sockor.

VBK var tidigt ute i digitala kanaler, på sociala medier, och var även en av de första klubbarna i Sverige som hade en egen app. Nytänkande och återkommande uppmärksamhet i lokalpress gjorde att föreningen blev något av ett“poplag”.
Fler duktiga fotbollsspelare sökte sig till klubben vilket gjorde att avancemang uppåt i seriesystemet var ett faktum. Det bidrog också till möjligheter att växa som förening, VBK utökades 2012 med ett damlag och ett pojklag.
Idag består klubben av totalt 300 spelare och medlemmar som tränar och
spelar matcher på Stadshagens IP och Kristinebergs IP.

Vi är en liten klubb med ett stort hjärta där steget från ordföranden till vänsterbacken aldrig är långt. För oss är glädjen och kärleken till fotbollen alltid i centrum.
Vi tror att olika erfarenheter är positivt – hos VBK är alla välkomna!

Följ med våra äventyr här på vår hemsida men även på Instagram och Facebook. Forza VBK!