Ytterligare nyförärv till damlaget!

Ännu ett härligt nyförvärv, Mathilda Eriksson, har anslutit till damtruppen!

Hej Mathilda och varmt välkommen till Vasastans BK! Jättekul att du valt att börja spela med oss. Hur känns det att börja i Vasastans damer, och varför blev det just VBK?

Det känns toppen att börjar lira med er, härligt gäng och bra fart på träningarna. Ser framemot fotbollssäsongen! Jag valde vasastans damer för att en nära vän spelar där, Emilia. Det var hon som värvade mig.

Vilka klubbar har du spelat i, och vilken var din senaste klubb?

Jag har spelat i GSBK (Modersklubb), IFK Vaxholm, IFK Stocksund och senast i Kransen United (en säsong).

Vilken division har du spelat i som högst?

Vi gick upp i div 3 med min modersklubb och spelade där en säsong.

Vilken position trivs du bäst på?

Jag trivs bäst på kanten, ytterback/mittfältare eller forward.

– Vad är det roligaste fotbollsminnet du har?

Roligaste fotbollsminnet i min egen karriär är när vi vann en cup med min modersklubb och körde över ett lag i finalen som underskattat oss hela cupen. Annars såklart fotbolls VM när Sverige går vidare från gruppen och lämnar Tyskland bakom sig haha!

Vad har du för förberedelse inför match?

Jag brukar ta en kort promenad samma dag som match, lyssna på musik.

– En god middag i solnedgången på stranden, vad väljer du att äta och dricka?

En hamburgare och en öl.

– Intressen utanför fotbollen?

Intresserad av sport överlag, framförallt vintersporter. Umgås mycket med min sambo, familj och vänner. ÄLSKAR att åka skidor. Blir oavsett intressen mycket fotboll då jag har en fotbollstokig (smått besatt) sambo haha!