VBK välkomnar nyförvärvet Bella till damlaget!

Vasastans BK hälsar årets första nyförvärv Isabella Öberg, även kallad Bella, välkommen till klubben.

Av det vi sett så har hon visat att hon har en bra blick för spelet och Bella har även visat att hon är bestämd i sitt passningsspel. Vi är övertygade om att hon kommer tillföra mycket i det offensiva spelet.

Bella kommer närmast från Essinges damer och har Ljustorps IF som moderklubb, men har även spelat i IFK Timrå, Sundsvalls DFF och Selånger FK. Isabella har visat prov på en känslig höger fot och en bra blick för spelet.

Tränare Rille passade på att ställa 5 snabba frågor till Bella:

– Vad har du för förberedelse inför match?

Jag har en hemlig rutin jag kört många år.

– En god middag i solnedgången på stranden – vad väljer du att äta och dricka?

Pad thai och en kall öl.

– Favorit fotbollsspelare?

Jenny Hjolman & Kim Sundlöv såklart!

– Största minne som fotbollsspelare?

Finns så många, men derbysegrar är alltid härliga. Selångers vinster mot SDFF glömmer jag inte🙂

– Intressen utanför fotbollen?

Alla sporter, klättring, badminton, friluftsliv samt trixa runt på jobbet o se till att rätt mjukvara utvecklas.