Kajsa och Johanna tar över

Säsongen har knappt börjat, men bakom kulisserna pågår arbetet för fullt för att 2019 ska bli ett så roligt VBK-år som möjligt.

Damlaget är stolta över att kunna presentera två pusselbitar som garanterat kommer höja nivån under året. Vår nya kapten, Kajsa Castor, och vicekapten Johanna Claesson.

Huvudtränare Marcus Alexandersson har följande att säga om utnämningen:
– Först och främst ett innerligt tack till Monica som burit bindeln med den äran. När hon meddelade att hon ville lämna den vidare fanns en tydlig bild på efterträdare i mitt huvud. Efter uppstartsmötet då spelarna fick göra sina röster hörda var det uppenbart att vi hade samma tanke, vilket var väldigt glädjande. Kajsa och Johanna står båda två för den energi, vilja och lagmoral som vi vill betona i VBK. Kajsa har jag haft förmånen att träna i ett par år nu och hon leder verkligen från fronten med sin inställning. Johanna kom till oss för ett år sedan och har stärkt upp försvaret på ett imponerande sätt. Ska bli väldigt roligt att tackla säsongen tillsammans med dem som kapten och vicekapten.

Kajsa:
Till att börja med vill jag tacka för förtroendet, en ära att få ta över kaptensbindeln efter Monica och verkligen kul att få göra det tillsammans med Johanna! Det här är min sjätte(!) säsong i VBK och jag har en känsla av att det kommer bli den roligaste hittills. Det kommer bli tufft motstånd men vi kommer vara mer sammansvetsade och starkare än någonsin!

Johanna:
Jag tackar för förtroendet och det ska bli kul att köra tillsammans med Kajsa! Jag ser verkligen fram emot säsongen och tror att med hårt arbete och engagemang från oss i laget kommer det bli en bra och spännande säsong i trean. Tillsammans som lag är vi starka och vi ger oss aldrig!