Till alla spelare: Träningsupplägg och Trivselregler

Välkommen tillbaka till en ny fotbollssäsong!

Igår på söndagseftermiddagen höll klubben ett uppstartsmöte för dam och herr där styrelsen och ledarna presenterade årets visioner, mål och upplägg. Vi kan meddela att vi har ett mycket spännande år framför oss. Det känns fantastiskt härligt att äntligen vara igång igen och vi ser väldigt mycket fram emot vad 2019 har att erbjuda!

I veckan kör vi igång med träningar och nedanför följer en kort info om hur upplägget ser ut de kommande veckorna:

Redan i veckan kommer Damerna att köra igång med ett fotbollspass på Stadshagen där de kommer att köra gemensam träning med både Essinge IK och Lindhagen FF. Minst 3 onsdagar framåt i tiden kommer damerna att köra detta upplägg.

För Herrarna dröjer det ett litet tag till med bollpass. Så fort upplägget är klart kommer vi att gå ut med mer information.

10 Torsdagar framåt kommer vi att ha gemensamma fysträningar för Dam och Herr på MittGym Telefonplan. För spelare och medlemmar: Se i respektive facebookgrupp för tider och annan info.

Självklart föregår vi med gott exempel och representerar VBK på bästa möjliga sätt när vi tränar på MittGym. Vi vill därför dela med oss av information för alla spelare att tänka på när vi är på plats på MittGym. Tänk på att:

• Uppträda på ett sätt som inte stör andra medlemmar på gymmet
  • Träningen ska enbart utföras i den hyrda studion
  • EJ ANVÄNDA ANNAN TRÄNINGSUTRUSTNING
  • Plocka undan och göra rent efter sig
  • MittGym ansvarar inte för personliga ägodelar
  • Inte släppa in obehöriga i lokalen
  • Endast använda inomhusskor i lokalen

Vi ses i veckan alla pigga och glada och supertaggade fotbollslirare! Nu kör vi!

Framåt och Uppåt, VBK!

Hälsningar,