Tränaren: Så många skäl att jubla

Vi är i division 3. Det är helt otroligt. Och helt rätt.

För det här är belöningen av energi, tid, vilja och gemenskap. Av ett lag som hela tiden blir bättre. Det här är också resultatet av alla regnblöta träningspass då temperaturen svävat kring nollan. Det är summan av alla soldränkta anfallsövningar i sommarbrisen. Det är kvittot på alla brinnande andetag i slutminuterna av jämna matcher. Det här är för alla skratt i omklädningsrummet. För ruset på dansgolvet under lagfesterna. För passningarna, tacklingarna, räddningarna, framspelningarna, målen och peppen. För att vi testat och vågat misslyckas. För att vi lyft och gjort varandra starkare. För att vi haft drivet, passionen och glöden. För att vi tillsammans är det underbara laget som kallas Vasastan BK. Framtiden är ljus och resan framåt och uppåt fortsätter.

Vi är i division 3. Det är helt otroligt. Och helt rätt.

/Marcus