Vasastan BK

Vår stadsdel, vår klubb

Grattis till VBK:s damer som säsongen 2019 spelar i division 3!

| |

Idag blev det klart att Vasastan BKs damer har säkrat en plats i division 3 till säsongen 2019 efter att Stockholms fotbollsförbund under torsdageftermiddagen kunnat lämna ett positivt besked. En mycket glad Alexandersson, tränare för damlaget, bekräftar uppgifterna.

Nu börjar en spännande tid med planering, förberedelser och satsningar inför kommande säsong. Laget kommer först att påbörja en välförtjänt period av vila och uppehåll några veckor. Men därefter kommer VBK-damerna att åter vara med i kampen om att visa att vi är Kungsholmens bästa lag. Vi har spännande tider framför oss.

Välkommen att följa med damerna på deras resa i division 3 år 2019!

Framåt och uppåt, VBK!

/VBK-styrelsen