Vasastan BK

Vår stadsdel, vår klubb

2018 – Nu kör vi!

| |
Hej alla VBK:are. Dags att sparka igång ett spännande 2018.
Vasastan BK har under senaste åren varit representerade av två pojklag, lag P04 och P08. Båda dessa unga generationer VBK:are har representerat våra sköld på fantastiskt sätt.
P04 har genom åren skördat så stora framgångar att de fick ett erbjudande att slå ihop sig med IFK Stocksund. Den kullen kommer rulla vidare i Stockholmsfotbollen under annan flagg men vi i Vasatan BK vill tacka både ungdomar och föräldrar och önskar dem lycka till i fortsättningen.
Kvar har vi P08 som i år fyller 10 år som kommer försvara våra färger i Sanktan.
Vi hoppas på många fina segrar!
På damsidan har tränaren Marcus Alexandersson och sportchef Michael Ljung redan nu lyckats säkra två nyförvärv. Vasastan BK hälsar Sam Adra välkommen, han kommer assistera Marcus säsongen 2018. Vi hälsar också Lina Dahlgren välkommen. En offensiv mitt-mitt som även kan spela forward. Luktar målsuccé lång väg!
På bilderna nedan ser vi en stolt Michael Ljung hälsa Sam och Lina välkomna.
Tränare och Sportchef skakar hand Skakar hand spelare och sportchef
På herrsidan har sportchefen varit minst lika aktiv och även där har två nyförvärv presenterats inför 2018. Vasastan BK kan stolt presentera en ny tränare. Farid Shams. Farid, med fotbollsmeriter från både Stockholm och Uppsala, är 28 år ung med en offensiv fotbollsfilosofi som kommer ta Vasastan BK till nya höjder.
Michael nöjde sig inte med en ny tränare på herrsidan, ett nygammalt förvärv presenterades också, Fredrik Dedorsson. Om Dedor har kvar 50% av sin snabbhet kommer Rasim Reiz få konkurrens om skytteligatiteln i år.
Tränare och Sportchef skakar hand
Spelare och sportchef skakar hand
 2018 är här gott folk.
Nu kör vi!