“Vi har ett mycket spännande år framför oss”

Löven skiftar färg, uteserveringarna stänger, man drar på sig understället. Hösten är här och med den är det dags att sammanfatta ännu en fotbollssäsong. Redaktionen fick tag i en sportchef som just nu har fullt upp med att vika servetter inför årets bankett.
Hallå Micke, hur står det till?
– Tack bara bra. Västarna är tvättade och konerna inplockade, efter lördagens bankett kan vi sammanfatta säsongen ordentligt.
Hur har året varit?
– Mycket händelserikt. Nästan lite för händelserikt där ett tag. Men överlag väldigt rolig. Riktigt kul att damerna gick upp, det förtjänade de. Herrarna har blandat och gett lite mer, men vi har en löjligt hög högstanivå.
Hur sammanfattar du själv säsongen, som både sportchef och tränare?
– Jag ger mig själv oavgjort. Ibland självmål, men också stunder då jag briljerade. Kommer dock att gå ner till enbart en roll nästa säsong.
Så pass? Nyheter på gång eller?
– Absolut. Vi har mycket spännande saker i görningen.
Kan du vara lite mindre mystisk?
– Säg såhär, vi har ett mycket spännande år framför oss i klubben. På alla nivåer.
Okej, eftersom du är mer mystisk än Fantomen får du väl återgå till att vika servetter. Redaktionen vill för övrigt bara äta whisky på banketten.
– Skriver upp det på listan.