Mångsysslande flyttfågeln: “Det är jag dålig på”

Hallå, Alice! Du är ju inte bara hörnläggare, mittfältskreatör och långdistansskytt av rang – du är även konstnär och jobbar med data. Finns det något du är dålig på egentligen?
– Haha! Ja, jag är en spretig människa. Men är exempelvis dålig på att ta EN öl, det är väl det enda.

Ryktet säger att du snart kommer att lämna Sverige för sydligare breddgrader, stämmer det?
– Det stämmer! Till Berlin går skutan för en utbytestermin. I nuläget sitter jag ute i Kista vilket inte är så sexigt så det ska bli kul med Berlin.

Blir det något fotbollsspelande mellan studierna? Och hur kommer du att följa VBK:s framfart under höstsäsongen?
– Det kommer det att bli, fotboll är den enda terapiformen som fungerar för mig så jag har kontaktat ett lag som påstår sig vilja ha en spretig svensk som mig. Så det blir kul! Jag ska heja på håll, men jag litar blint på att ni kommer ta hem allting ändå. Sen hoppas jag att vår driftiga tränare Marcus fortsätter att dela med sig av de alldeles för långa matchanalyserna.

Till sist, vad har du för förhoppningar och förväntningar på resten av säsongen?
– Mina förväntningar är att vi går upp, vi är alldeles för bra för att skvalpa runt i femman.