Anfallaren avslöjar sitt hemliga beroende

Hej, Kyra! Och välkommen tillbaka efter frånvaron hemma i Nederländerna. Vad är det du har gjort där?

– Tack! Jag fick chansen att göra mitt examensarbete där, sedan provade jag på livet som Amsterdammer och har träffat min familj och kompisar mycket också.

Har det blivit någon fotboll mellan studierna också?
– Jag tränade några gånger med mitt gamla lag, men inte så mycket som jag skulle vilja.

Du verkar spela otroligt mycket Tetris battle på Facebook. Hur kommer det sig?
– Det är ett beroende som jag har försökt bekämpa sedan länge, bara min närmaste familj och kompisar vet om det (tack för avslöjandet).

Du hoppade in i match direkt efter att du kommit tillbaka och nätade tre gånger. Hur känns det att vara tillbaka i VBK-tröjan?
– Det känns jättebra och väldigt kul att vara med i bästa laget igen.

Vad har du för förväntningar och förhoppningar på resten av säsongen?
– Jag hoppas vi kommer vinna mycket, ta hem pokalen och att vi ska åka upp en division. Sedan hoppas jag på mycket skoj utanför planen också!