Niomålsskytten om framtiden: Vill ha mer bubbel

Hej Elin (tvåa i nedre raden från vänster), hur är läget i sommarvädret?
– Hallå det är bara fint, känns som Östersund ungefär så jag känner mig hemma!

Redaktionen har hört att du slutat på vad resten av laget kallar “drömjobbet” på Lakritsroten, stämmer det?
– Haha, ryktet stämmer, har ätit tillräckligt med lakrits för ett tag framöver nu.

Vad är planen för den närmaste framtiden då?
– Fick faktiskt tidigare idag reda på att jag kom in på skolan jag sökt till hösten, så planen fram tills att skolan börjar är sommarlov!!! Jag bakar, läser böcker, ser på serier och rensar garderoben, om och om igen, sånt man gör på sommarlov!

Tränaren har beskrivit dig som “en blandning mellan Iniesta och Messi” – vart kommer dribblingsfärdigheterna ifrån egentligen?
– Haha ingen dålig blandning! Jag vet faktiskt inte, inte från mamma iallafall, så jag säger pappa då!

Du har ju inte bara en hel arsenal med tvåfotare, du är även lagets hittills vassaste målskytt, och lyckades tidigare under säsongen sätta 9(!) mål i en och samma match. Är det rekord, eller har du gjort fler mål i en match förut?
– Hmm, jag gjorde en gång 13 mål i en match när jag var yngre, det är nog rekordet. Men det måste slås i år kanske!

Till sist, vad har du för förväntningar och förhoppningar på resten av säsongen?
– Jag tror stenhårt på att vi kommer att gå upp i år, tycker att vi för varje match hittar nya lösningar och blir bättre, vi är en bunt riktigt bra spelare och vi blir mer och mer samspelta. Sen hoppas jag på fler lagfester och mer bubbel i omklädningsrummet också!!