“Äntligen tillbaka på hemmaplan”

Efter en intensiv inledning för herrlaget med två förluster, en oavgjord och en vinst är det äntligen dags att beträda Kristinebergs hemmagräs. Redaktionen fick tag i tränare Kolak, som tror att det är nu serien börjar på riktigt.

Hallå coach, vad säger du om säsongsstarten?
– Hade ju så klart helst sett att vi inlett serien med fyra raka segrar. Spelmässigt är jag överlag nöjd. Vi har spelat riktigt bra fotboll när vi varit som bäst. Tråkigt nog tar det alltid en halvlek för oss att inse allvaret och komma igång ordentligt. Men det ska det bli ändring på.
Hur känns det att äntligen få ha hemmapremiär på riktigt?
– Fantastiskt! Nu är vi äntligen tillbaka på hemmaplan. Vi har fått känna på gräset en träning och det kändes riktigt bra.

Ni möter serieledarna, vad har du för tankar inför mötet?
– Det ska bli kul, som alltid när det är match. Hoppas på en tajt tillställning där vi tillslut står som segrare.

Truppen mot Enskededalen
Per Björklund