Fyramålsskytten Sophie Lindström

Redaktionen har träffat Sophie Lindström som gjorde fyra av Vasastan BK:s mål när laget besegrade FK Bromma på bortaplan med de smått otroliga siffrorna 10-0. Hon delar med sig av sitt framgångsrecept för försäsongsträning och avslöjar vem i laget hon vill bo på en öde ö med.

Hej Sophie, hur kändes matchen mot FK Bromma i fredags?
Matchen kändes bra, det var min första seriematch för säsongen så det var kul att komma igång. Och så klart kul att vi vann med 10-0!

Du gjorde fyra mål  – vilket var snyggast?
Jag nickade in en perfekt slagen hörna, det var ett fint mål. Jag gör nästan aldrig nickmål heller, så det var extra skoj.

Hur har du förberett dig inför seriestarten?
Jag var ute och reste i två månader under vintern och våren, så jag missade försäsongen. Jag vilade mig i form inför seriestarten helt enkelt. Sen kör jag alltid med en resorb för att inte få kramp i vaderna. Men det fick jag ändå…

Vad har du för förväntningar på säsongen?
Jag hoppas det blir många roliga matcher och vinster – och en del bubbel efteråt. Sen ser jag även fram emot lagfesterna!

Om du skulle bo på en öde ö med någon ur laget i en månad, vem skulle du välja och varför?
Åh, vad svårt. Men jag tror det skulle bli Kajsa (Castor, red anm) – hon känns som en person man vill krypa nära när alla läskiga djur kommer fram på natten. Det skulle nog bli en oförglömlig månad!