Tränaren efter segern: Jag är så jävla lycklig

Redaktionen har vaknat sent idag efter gårdagens premiär på Stadshagens IP. Efter många försök kom vi äntligen fram till tränaren, som uttalade sig i idel superlativ.

Hallå, Marcus, hur mås det?
Alltså, jag är så jävla lycklig. Helt otroligt. Fantastiskt. Världsklass.

Pratar du om frukosten nu eller något annat?
Nejnej, spelet igår såklart. Matchen, publikstödet, lagandan. Underbart.

Du låter nästan lite onykter, blev det sent igår eller?
Onykter och onykter, är hög på glädje. Kommer leva länge på det här.

Du tar inte i överkant nu?
Nädå, bra saker måste man få njuta av. Och det här var definitivt en sådan sak.

Hur var matchen?
Vi var, ödmjukt uttryckt, bättre rakt igenom. Mycket härligt att uppleva.

Framgångsförklaring?
På allvar det finfina stödet vi hade, och inte bara de hjältarna i publiken som stannade kvar trots stormregn utan också alla som under senaste året har varit med och peppat, spelat, stöttat och svettats med den här gruppen. Nu börjar vi se frukterna av jobbet vi lagt ned tillsammans. Det är fint på riktigt.

Låter härligt, vad väntar härnäst?
Träning på måndag och sedan ny match på fredag, vi kör på som vanligt, vi njuter och mår bra, men låter inte det här stiga oss åt huvudet, det är en lång säsong och mycket kvar att spela om – vi ska köra vidare, framåt och uppåt.