Nedräkning: Bebis, betting och guldhattar

Snart är det bara ett par ynka dagar kvar till VBK dam kör seriepremiär på Stadshagen. En på alla sätt tongivande person som tyvärr inte kommer att vara med på planen ger dock en lägesrapport fylld med pepp.

Hallå Jenny! Hur lever livet som nybliven mamma?
Livet är bra, annorlunda sedan tre veckor tillbaka, men riktigt bra!
Har du börjat träna lillen på djupledspassningar än?
Jag har mestadels kört teoretiska genomgångar än så länge. Känns dock inte som att han lyssnar. Men det är bara att fortsätta nöta.
Vilken position på planen skulle du säga är mest lik att vara mamma?
Svår fråga, jag har fått hoppa in på alla positioner under min tid i VBK så jag borde ju veta. Med tanke på att man ständigt har fullt fokus, är beredd på snabba kontringar, inte blir utbytt för att vila och rädd för att göra en riktig tavla så svarar jag målvakt.
Vad tror du om säsongen som stundar för VBK?
Jag har sett en hel del fina matchresultat presenteras under försäsongen och är övertygad om att det är dags för guldhattar igen. Hade det löst sig med bettingen så hade ett gäng barnbidrag satts på serievinst direkt.
Sist men inte minst, när får vi se dig i matchdressen igen?
Jag är tillbaka så snart jag rullar vagnen i matchtempo!