Nedräkning: 7 dagar till premiären

En kall och lång vinter går äntligen mot sitt slut, om en vecka är det dags för seriepremiär för VBK dam.
Vi fick tag i en påskfirande tränare som inte kan dölja sin entusiasm inför hemmakampen mot Stureby nästa fredag.

Hallå, Marcus hur är läget?
Tackar som frågar, bara fint – sitter och läser Carraghers självbiografi samtidigt som CL-finalen från 2005 rullar på repeat på tv:n. Nästan lika bra match som vår försäsong.

Försäsongen ja, hur har det sett ut egentligen?
Mycket bra. Vi har testat lite nytt, både på träning och på match. Det har fallit väl ut, minst sagt. Senast blev det vinst med 6-2. Vi ser ruggigt starka ut framåt, kommer att göra en jävla massa mål. Samtidigt har vi fått ordning på mycket av det defensiva. Vi kommer att bli farliga i år, riktigt farliga.
Några nyförvärv?

En hel hög faktiskt. Att säga att de gör oss starkare vore en underdrift, det är riktigt bra fotbollsspelare allihop. Men de är bra på att dricka skumpa och käka pizza också. Det är viktigt också.

Pizza och skumpa?! Har ni tagit ut segern i förskott??
Nej nej, verkligen inte. Men när man vinner måste man få fira också. Och har man delat skumpa är man mer benägen att hjälpa varandra i hemjobbet – det är ett gammalt djungelordspråk.

Vad tror du om säsongen då? Förväntningar? Förhoppningar?
Både förväntningar och förhoppningar, men framförallt jävligt pepp på premiär. Vi tar den först, sen nästa, sen nästa efter den, och vidare upp mot tabelltoppen och division fyra. Det är stora saker på gång i det här laget. Framtiden ser ljus ut!