Vår i luften och premiär!

Solen har börjat värma så där skönt, allsvenskan har startat, gäddan börjar nappa och en känsla av hopp och kärlek sprider sig bland Vasastans stressade befolkning. Snart fylls Vasaparken och Observatorielunden av lekande barn och avslappnade lattepappor som inte längre behöver tänka på nästa pitch på reklambyrån. Uteserveringarna på Rörstrandsgatan börjar ta form och första matchen för året står för dörren. Alltid något speciellt med premiärer, att dessutom få möta våra gamla rivaler Norrtull ger det en extra lök på laxen. Vasastan BK Herr kommer till Stadshagen på söndag klockan 16.00 med följande larvigt starka trupp:

Målvakt
Per Björklund
Försvar
Jonas Svahn
Hampus Landegren
Erik Cunelius
Jacob Thordson
Daniel Olsson
Ludvig Webrink (C)
Mittfält/Anfall
Ludvig Hillstedt
Jose Divino
Luis Felipe Divino
Rasim Reiz
Marcus Kåla
Richard Åström
Erik Olsson
Kong Phan
Daniel Ghaemi
Redaktionen fick tag i en taggad men ändå samlad tränare i Bojan Kolak efter sista träningen innan premiären
Hej Bojan, hur har försäsongen varit?
Försäsongen har varit minst sagt intressant.
Med tanke på hur det såg ut 1 januari så har utvecklingen varit mycket positiv. Nya härliga spelare som alla bidrar både på planen och utanför. Resultatmässigt har det varit upp och ner vilket är naturligt då vi mött lag från divisioner både över oss och under.
Hade nog velat ha en eller två matcher till innan premiären men nu är det bara gasen i botten som gäller.
Några skadebekymmer?
– Nej, jag har varit skadefri hela vintern och våren.
Vem har imponerat mest under försäsongen?
– Jag är mest imponerad av Michael Ljungs och Marcus Alexanderssons engagemang samt Rasims svordomar på ett språk vi har gemensamt. Sen måste man bli imponerad av Hampus som lyckades gömma sig bakom Fille på gårdagens träning. Wow!
Var slutar Vasastan BK Herr i år?
– Vi har vunnit serien med tre omgångar kvar!