Halvtid – VBK Dam i Korpen

VBK:s damlag håller igång under vinterhalvåret genom att mäta sina krafter mot inomhuslagen i serien “Norr Elit” i Korpens regi. Hittills har det varit en rad blandade resultat för laget, som för närvarande ligger på en femteplats.
– Mest positivt för mig har varit sammanhållningen och utvecklingen. Jobbet vi lägger ned nu i Korpen kommer att göra oss stor nytta under kommande 11-mannasäsongen, säger lagets tränare Marcus Alexandersson.

Sex matcher återstår av serien, där bland annat kommande utomhusmotståndarna Ängby ingår.
– De små ytorna inomhus gör det nästan till en helt annan sport. Men jag ser hur alla i laget växer ju mer vi spelar, det är väldigt roligt att se, säger Alexandersson.

På söndag väntar tidigare nämnda Ängby i en match som kan kickstarta en klättring uppåt i tabellen för VBK.
– Vi har alla möjligheter att segra på söndag. Vi är starkare nu än då vi möttes i början av säsongen, avslutar Alexandersson.